PODCAST

Grenzeloos Ondernemen is dé podcast over zakendoen en ondernemen in het buitenland. We zijn te horen in het Expert Podcast Netwerk van BNR Nieuwsradio in Amsterdam en op alle grote internationale podcast platforms zoals iTunes, Google Podcasts, Stitcher, Soundcloud en Spotify. Grenzeloos Ondernemen wordt wereldwijd opgenomen in landen en steden waar Nederlandse bedrijven zijn en Nederlandse ondernemers wonen, werken en leven.

 

En dat kan overal zijn. Zo zaten we in China in het restaurant van ondernemer Jos van den Broek aan de Oujiang River in Wenzhou. In Bogotá, Colombia waren we te gast in de officiële residentie van de Nederlandse ambassadeur Jeroen Roodenburg. In Houston, Texas zaten we in het football stadium van de Rice University waar president Kennedy zijn wereldberoemde 'Moon Speech' hield in 1962. En in Hannover, Duitsland zaten we samen met prins Constantijn in de high tech studio van de Duitse nationale omroepen ZDF en ARD.

PARTNERS

We werken samen met partners. Grenzeloos Ondernemen wordt als podcast verspreid via alle internationale podcast platforms, social media en de netwerken van de partnerorganisaties, adverteerders en sponsors. We zijn een onafhankelijke en zelfstandige podcast die commercieel tot stand komt. Grenzeloos Ondernemen is in overleg beschikbaar voor (media) partijen om uit te zenden en te delen via hun kanalen en netwerk. Ook partner worden? Neem contact op via go@grenzeloosondernemen.com