NIEUWS

Zo'n 50 importeurs en distributeurs, gespecialiseerd in wijn en voedingsmiddelen, gaan eind februari naar La Rioja in Spanje om hun match te vinden. Grenzeloos Ondernemen is erbij. De ondernemers die naar Spanje gaan komen uit Duitsland, Groot-Brittannië, Scandinavië, Oostenrijk, Polen, Oost-Europa, de Verenigde Staten, Canada, China, Japan en Nederland. We spreken Nederlandse inkopers en handelaren van Spaanse wijn,  olijfolie, worst en kaas. De internationale matchmaking wijn en food in La Rioja, Spanje is op 28 februari en 1 maart.

rvo.nl/actueel/evenementen/internationale-matchmaking-wijn-en-food-spanje

Lees meer »

België is als buurland een belangrijke handelspartner en dit biedt veel kansen dicht bij huis. Daarom schuift Grenzeloos Ondernemen aan bij het economisch werkbezoek van minister Sigrid Kaag voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking in Leuven, België. Dit bezoek staat in het teken van innovatie en onderlinge samenwerking op het gebied van Life Sciences & Health. Het economisch werkbezoek Health Care in België met minister Sigrid Kaag is op woensdag 21 februari.

Lees meer »

Grenzeloos Ondernemen is van de partij bij de Bedrijvendag van de Ambassadeursconferentie 2018. We maken opnames met verschillende ambassadeurs. Op de Bedrijvendag zijn meer dan 145 Nederlandse ambassadeurs en consuls-generaal aanwezig om met Nederlandse ondernemers internationale handelsmogelijkheden te verkennen. De Bedrijvendag is onderdeel van de Ambassadeursconferentie die het ministerie van Buitenlandse Zaken jaarlijks organiseert voor ambassadeurs en consuls-generaal. De Bedrijvendag is op woensdag 31 januari in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

Lees meer »