INFO

Grenzeloos Ondernemen is hét wereldwijde programma over ondernemen en zakendoen in het buitenland. Als podcast, op de radio en online. Overal op de wereld zijn Nederlandse ondernemers en bedrijven te vinden. Hun verhalen en ervaringen bieden kennis en inspiratie voor iedereen die internationaal onderneemt en zaken doet. Grenzeloos Ondernemen deelt die know how door luisteraars, ondernemers, bedrijfsleven, branche-, en vakorganisaties en overheid op internationaal niveau te verbinden.

Programma

Bij Grenzeloos Ondernemen staan de verhalen van internationale Nederlandse ondernemers en bedrijven centraal. Wat doen ze, hoe doen ze dat, wat drijft hen en wat zijn hun ambities. Bij Grenzeloos Ondernemen draait het om het delen van echte kennis en inspiratie van Nederlandse ondernemers en bedrijven in het buitenland. Het karakter van het programma is down to earth en inhoudelijk. Met een ontspannen tone of voice die zelfspot en relativiteit ruim baan biedt. Het mag mis gaan en er mag (en moet) gelachen worden! Belangrijk zijn de open uitstraling, de laagdrempeligheid en goede interactie tussen ondernemers, bedrijven, luisteraars en community.

Productie

Grenzeloos Ondernemen is moderne radio voor en door ondernemers, creatievelingen en positieve denkers. To the point, met kennis van zaken en met humor. Grenzeloos Ondernemen wordt gepresenteerd door Folkert Tempelman. Folkert is media producer.  Na jaren in het buitenland te hebben gewerkt en gewoond, fietst Folkert tegenwoordig weer door Amsterdam.  Check hier z'n LinkedIn.


CONTACT

Grenzeloos nieuwsbrief in je mailbox

* indicates required

Adresgegevens:

Grenzeloos Ondernemen
Amsterdam, Nederland
go@grenzeloosondernemen.com