INFO

Grenzeloos Ondernemen is een wereldwijde community en podcast over ondernemen en zakendoen in het buitenland. Overal op de wereld zijn Nederlandse ondernemers en bedrijven te vinden. Iedereen die internationaal onderneemt of zaken doet kan leren van hun verhalen en ervaringen. In Grenzeloos Ondernemen delen we die know how door luisteraars, ondernemers en bedrijfsleven internationaal te verbinden. 

Programma

Bij Grenzeloos Ondernemen staan de verhalen van internationale Nederlandse ondernemers en bedrijven centraal. Wat doen ze, hoe doen ze dat, wat drijft hen en wat zijn hun ambities. Met ook gewoon praktische tips en trucs. Want het gaat om het delen van echte kennis en inspiratie van Nederlandse ondernemers en bedrijven in het buitenland. Het karakter van het programma is down to earth en inhoudelijk. Met een ontspannen tone of voice die zelfspot en relativiteit ruim baan biedt. Het mag mis gaan en er mag (en moet) gelachen worden! Belangrijk is dat je geïnspireerd wordt, er wat van leert en dat je door de community makkelijk in contact komt met andere luisteraars, ondernemers en bedrijven.

Productie

Grenzeloos Ondernemen wordt gemaakt voor en door ondernemers, creatievelingen en positieve denkers. To the point, met kennis van zaken en met humor. De podcast wordt gepresenteerd door Folkert Tempelman. Folkert is media producer.  Na jaren in het buitenland te hebben gewerkt en gewoond, fietst Folkert tegenwoordig weer door Amsterdam.  Check hier z'n LinkedIn.


CONTACT

Grenzeloos nieuwsbrief in je mailbox

* indicates required

Adresgegevens:

Grenzeloos Ondernemen
Amsterdam, Nederland
go@grenzeloosondernemen.com