INFO

Concept

Grenzeloos Ondernemen is hèt wereldwijde radioprogramma over Nederlandse ondernemers in het buitenland. Online, on air en on demand. Overal op de wereld zijn Nederlandse ondernemers te vinden. Hun verhalen en ervaringen bieden kennis en inspiratie voor iedereen die internationaal onderneemt, of wil ondernemen. Grenzeloos Ondernemen deelt die know how door luisteraars, ondernemers, bedrijfsleven, branche-, en vakorganisaties en overheid op internationaal niveau te verbinden.

Programma

Bij Grenzeloos Ondernemen staan de verhalen van internationale Nederlandse ondernemers centraal. Wat doen ze, hoe doen ze dat, wat drijft hen en wat zijn hun ambities. Bij Grenzeloos Ondernemen draait het om de gasten, de internationale onderwerpen en het delen van kennis en inspiratie. Het karakter van het programma is down to earth en inhoudelijk. Met een ontspannen tone of voice die zelfspot en relativiteit ruim baan biedt. Het mag mis gaan en er mag (en moet zelfs) gelachen worden. Belangrijk zijn de open uitstraling, de laagdrempeligheid en goede interactie met luisteraars en community.

Productie

Grenzeloos Ondernemen is moderne radio voor en door ondernemers, creatievelingen en positieve denkers. To the point, met kennis van zaken en met humor. Grenzeloos Ondernemen wordt gemaakt en gepresenteerd door Folkert Tempelman. Folkert is media producer.  Na jaren in het buitenland te hebben gewerkt en gewoond, fietst Folkert tegenwoordig weer door Amsterdam.  Check hier z'n LinkedIn.