Succesvol Internationaal Ondernemen

Grenzeloos Ondernemen is dé Nederlandse podcast over ondernemen, exporteren en zakendoen in het buitenland. In Grenzeloos Ondernemen hoor je echte internationale ondernemersverhalen, krijg je praktische mondiale businesstips en ontdek je hoe je succesvol zakendoet over de hele wereld.

 

Echte kennis & Inspiratie

Overal op de wereld zijn Nederlandse ondernemers, bedrijven en organisaties te vinden. Zij zijn een bron van kennis en inspiratie voor iedereen die internationaal zakendoet. In de podcast Grenzeloos Ondernemen staan hun verhalen, ervaringen en kennis centraal. Wat doen ze en hoe doen ze dat? Wat drijft hen en wat zijn hun ambities? In de podcast delen zij concrete adviezen, handige tips en verhalen uit de praktijk.

 

Ervaren presentator

Grenzeloos Ondernemen wordt geproduceerd en gepresenteerd door ondernemer Folkert Tempelman. Hij werkt als mediaproducer, podcastmaker en radiopresentator. Folkert woonde zelf jaren in het buitenland en connect tegenwoordig vanuit Amsterdam met de wereld om know how van internationale Nederlandse ondernemers te verzamelen en hun kennis te delen. Hij deed dit tot nu toe onder andere in Azië, de USA, Zuid Amerika, de Caribbean en Europa. Check hier z'n LinkedIn.


Contact

Grenzeloos Ondernemen
Amsterdam, Nederland
go@grenzeloosondernemen.com