Media partnership Transfer en GO

Gepubliceerd op 22 december 2020 om 13:55

TRANSFER International Business Consultancy en Grenzeloos Ondernemen werken vanaf vandaag samen als media partners. TRANSFER is een toonaangevend adviesbureau dat sinds 1996 ondersteuning biedt aan zowel het MKB als aan multinationals bij hun omzetvergroting over de grens.

Grenzeloos Ondernemen is dé wereldwijde podcast en community over ondernemen, exporteren en zakendoen in het buitenland. Met de samenwerking gaan Transfer en Grenzeloos Ondernemen nog verder om ondernemers te helpen met hun internationale ambities.

Managing Director Gerald Baal van TRANSFER: ,Met deze samenwerking komen de praktijkverhalen van de internationale bedrijven en ondernemers die wij bijstaan met TRANSFER tot leven. Je hoort in de podcast van Grenzeloos Ondernemen alles over de uitdagingen waar je tegenaan loopt als je zakendoet in het buitenland en je krijgt tips waar je echt wat aan hebt. Verder zijn de 1-op-1 interviews met bekende ondernemers heel inspirerend. Een mooie aanvulling op de begeleiding die wij met TRANSFER al jarenlang bieden op het gebied van export en internationalisering'.

Gerald Baal en Folkert Tempelman

,TRANSFER is een unieke organisatie met veel wereldwijde ervaring. Als luisteraar van de podcast heb je echt wat aan hun kennis. Zeker in deze tijd verandert er veel voor internationale ondernemers. Onder andere om ondernemers de exportomzet toe te laten nemen, alsmede met de organisatie van digitale handelsmissies. Gerald heeft met TRANSFER en hun buitenlandse filialen alle knowhow in huis die daarbij hoort. Die delen we graag via Grenzeloos Ondernemen. Ik ben dan ook erg trots op deze nieuwe samenwerking met TRANSFER en Gerald.' Aldus Folkert Tempelman van Grenzeloos Ondernemen.

TRANSFER International Business Consultancy sluit zich door de samenwerking aan bij andere partners van Grenzeloos Ondernemen. Zoals ONL voor Ondernemers in Den Haag (onl.nl), de Stichting Nederlanders Buiten Nederland (nederlandersbuitennederland.nl) en Juke (juke.nl) podcasts van Talpa Network. Wil je meer weten en/of je ook aansluiten bij de community? Stuur een bericht naar Gerald of Folkert, ze helpen je graag verder headoffice@transfer.lc / go@grenzeloosondernemen.com.

www.transfer-lbc.com

www.grenzeloosondernemen.com


« 

Reactie plaatsen

Reacties

M. Hazebroek
een maand geleden

Gefeliciteerd, vruchtbare samenwerking....